bil forsikring, væsentlige oplysninger om overskydende betalinger

En overskydende betaling er det faste bidrag, du skal betale hver gang bilen er repareret gennem din bilforsikring. Normalt foretages betalingen direkte til ulykke reparation garage, når du samle bilen. Hvis din bil er erklæret for at være en skrive ud, dit forsikringsselskab vil fratrække overskydende enige om politik fra afregning udbetalingen det gør dig.

Hvis ulykken var andre chauffører skyld, og dette er accepteret af den tredje part forsikringsgiver, vil du kunne genvinde din overskydende betaling fra modpartens forsikringsselskab. Men hvad hvis anden chaufføren er uforsikret?

Alle bilister ved, at det er et lovkrav (under afsnit 143 af 1988 Road Traffic Act) for at have forsikring for enhver skade, de forvolder til tredjemand. Men stadig mange kørsel uden forsikring. Et skøn over forekomsten af uforsikrede i Det Forenede Kongerige er svært at komme med, og af indlysende grunde, de chauffører, der er involveret i at bryde loven har al mulig grund til at tie om det.

Beregninger fra Transportministeriet foreslår, at i Det Forenede Kongerige ca 5% af køretøjer bliver drevet uden gyldig forsikring. Denne gruppe af mennesker ikke kun medfører omkostninger for ærlig bilister i form af højere præmier, men deres tilstedeværelse på vores veje også udgør en alvorlig risiko for andre trafikanter. Derfor er uforsikrede i stigende grad bliver betragtet som et stort socialt problem.

Men kørsel uden forsikring er ikke en forbrydelse. Hvis du har en ulykke med en uforsikret driver og ulykken ikke var din skyld, udbetales reparationsomkostningerne den Motor forsikringsbureau, der er finansieret i sin helhed ved industrien eller ved dit forsikringsselskab. Derfor, hvis du er involveret i en ulykke forårsaget af et uforsikret driver til sidst får du du bil repareret, men du vil stadig nødt til at betale overskydende og der vil være ingen til at genvinde din overskydende fra.

Hvad er en obligatorisk overskydende?

En obligatorisk selvrisiko er den mindste overskydende betaling dit forsikringsselskab vil acceptere på din forsikringspolice. Mindste selvrisiko variere alt efter dine personlige oplysninger og kørsel optage og forsikringsselskab. I dag den gennemsnitlige overskydende er omkring £100, men yngre bilister kunne blive konfronteret med selvrisiko på op til £500 – mens mere modne, erfarne chauffører med en god kørsel optage, kunne blive tilbudt et overskud på bare £50.

Så hvad er en frivillig overskydende?

For at reducere din forsikringspræmie, kan du tilbyde at betale en højere overskud end de obligatoriske overskydende efterspørges af dit forsikringsselskab. Din frivillige overskydende er det ekstra beløb ud over de obligatoriske overskud, at du accepterer at betale i tilfælde af en fordring på politikken. Som et større overskud reducerer båret den finansielle risiko af dit forsikringsselskab, dit forsikringsselskab jeg kan tilbyde dig en betydeligt lavere præmie.

Garagen har repareret min bil, men det vil ikke frigive bilen for mig indtil jeg betale politik overskud til dem. Er denne ret?

Ja, det er normal praksis. Men sørg for du inspicere bilen når du afhenter din bagage. Tilfredsstille dig selv, at reparationen er perfekt. Så sørg for du holde deres kvittering for din overskydende betaling som du skal bruge dette hvis du udlevering mod en tredjemand forsikring. Og just in case der er en tvist, det er en god ide at sørge for reparation garage giver dig en reparation tidsplan. Dette vil liste alle de reparationer, der er foretaget til din bil.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.