Nextstudent’s Graduate plus studielån hjælpe studerende opnå en endnu højere uddannelse

Nextstudent’s Graduate plus studielån hjælpe studerende opnå en endnu højere uddannelse

For universitetsstuderende, der ønsker at deltage i graduate skole, men tror ikke, det er i deres finansielle rækkevidde, der er et alternativ. Studerende kan nemt aktualisere deres mål gennem et program, der indeholder fordelene ved en forælder studerende lån, men finansiering, der er fordelt direkte til den studerende, ifølge NextStudent, Phoenix-baserede Premier Education finansiering selskab.

Nextstudent’s Federal Graduate PLUS studielån () er bekvemme og håndterbare og starte med satser så lavt som 8,5 procent. Derudover tilbyder programmet også yderligere incitamenter såsom aggressive rabatter.

Graduate plus lån dække omkostningerne

Studerende låntagere søger at deltage i graduate skole vil finde, at Graduate plus Loan kunne være til rådighed uanset en låntagers kredit score. Med et væld af graduate skoleudgifter, kan de studerende stole på Graduate PLUS lånet helt til at dække udgifterne til undervisning, bøger og endda computere.

Graduate skole nemt kan være berettiget, når omkostningerne er ledsaget af talrige fordele og incitamenter, ifølge NextStudent.

Nextstudents indbyggede incitamenter

Blandt incitamenterne i Graduate plus Loan () gennem NextStudent er en 3 procent kontantrabat på tilbagebetaling, som kan anvendes mod en studerende låntagers uddannelse. Når låntagere tilmelde sig Auto-Debit og gøre den første månedlige betaling, NextStudent betaler en 3 procent kontantrabat på lånet beløb.

En kontantrabat svarende til 5 procent af en låntagers udestående hoved saldo er tilgængelig, efter at låntager har fuldført de første 48 på hinanden følgende månedlige betalinger, hvis de deltager i Auto-Debit-programmet.

En anden af Nextstudent’s Graduate plus lån incitamenter er en .25 procent rentenedsættelse, når låntagere tilbagebetale deres lån automatisk gennem Auto-Debit-programmet.

Graduate plus lån fordele

NextStudent tilbyder også et væld af fordele til lån penge online 18 år deres Graduate plus Loan program, herunder:

• Generøs låntagning grænser: studerende kan låne op til de samlede udgifter til uddannelse (mindre enhver føderal støtte), herunder bøger, forsyninger, og endda en computer!

• Enkel ansøgningsproces med E-signatur: låntagere, der ansøger online, kan kvalificere sig inden for få minutter. Derudover tilbyder NextStudent et “andet look” for låntagere, der modtager en indledende benægtelse på grund af uløste kredit problemer.

• NextStudent har en PLUS Credit resolution team, der har en 87 procent succesrate på at løse kredit problemer for låntagere, hvilket resulterer i finansierede PLUS lån.

• Fleksibilitet: Graduate PLUS lån tilbyder forskellige tilbagebetalingsmuligheder, herunder

tilbagebetaling, mens de studerende er indskrevet i skolen mindst halv tid. Desuden er lånene berettiget til konsolidering. Også, der aldrig er forudbetaling

Sanktioner.

Studerende, der er usikre på at deltage i graduate skole på grund af de involverede omkostninger nu kan få, at højere grad. Gennem Nextstudent’s Graduate plus Loan, er graduate skole mere overkommelige og inden for fornuft og rækkevidde.

NextStudent mener, at få en uddannelse er den bedste investering, du kan gøre, og det er dedikeret til at hjælpe dig forfølge dine uddannelsesmæssige drømme ved at gøre College finansiering så let som muligt. Læs mere om private studielån () på
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.