Spil at spille på en Baby brusebad

Baby brusere kan være sjovt gange. Det kan være en af de sidste gange for mor at nyde en afslappende get sammen med familie og venner. Når barnet ankommer, bliver tingene hektisk. Men det kan også være et noget akavet tid hvis hendes familie og venner ikke kender hinanden godt. En af de bedste måder at bryde isen mellem alle er ved at spille en sjov brusebad spil! Baby brusebad spil er generelt billige og kræver bare lidt planlægning. Her er et par eksempler på sjove spil du kan spille på den næste baby bruser du vært.

Baby billeder

Dette er et simpelt spil, men det kan få alle i “baby” humør. Spørg baby brusebad deltagerne til at bringe et billede af sig selv som en baby eller buksetrold. Tage hvert billede og sende det på et stort stykke af plakat bord, tildele hver foto et nummer. Når alle gæsterne er ankommet, Giv hver enkelt et navneskilt, så alle kender alles navn. Derefter give hver gæst et stykke papir og lad alle gætte, hvem der er hvem i baby billeder. Den person, der er i stand til at identificere de mest baby billeder vinder!

Baby sange

Opdele til part i to grupper. Tildele en person i hver gruppe skal optageren og få dem til at tænke på så mange sange med baby i titlen. Sat en tidsbegrænsning på 5 minutter. Uanset hvilket hold er i stand til at liste de fleste sange vinder. For at tilføje mere sjov, gøre den tabende hold synge en sang, der er valgt af det vindende hold fra deres liste.

Flaske Suckers

Nogle baby brusere har mænd og kvinder begge deltage i dette spil er stor for typer af brusere. Fyld en 4-ounce baby flaske med juice for hver deltager. Har dem alle drikke på én gang, timing dem at se, der slutter den hurtigste. Det er sjovt at se voksne sucking fra en baby flaske. Du kan endda narre far-til-være ved at give ham en brystvorte med et lille hul, så det tager ham længere at drikke flasken.

Pillow Talk

Denne ene er lidt vovet, så hvis der er ældre slægtninge eller mænd i rummet, kan du undgå det. Men hvis det er kun piger, det er super sjovt. Fortæller ikke mor, hvad sker der, blot har nogen skrive ned, hvad siger hun, når hun åbner hver gave. Når alle gaverne er åbne, har nogen læst tilbage, sagde hun, forklarer, at hendes kommentarer er “hvad hun sagde om natten at barnet blev undfanget.” Det gør for nogle lattervækkende hentydninger!

Baby mad smagere

Denne ene bliver alle i humør til den nye lille tilføjelse. Køb ti glas med babymad – alle forskellige sorter. Udskrive en liste over hver smag og sende det et sted i rummet. Dække bunden af krukker med folie og udskrive et tal på hver enkelt. Alle gæster skal have en plastikske, en paptallerken og et stykke papir og en kuglepen eller blyant. Passerer omkring hver krukke med babymad, en ad gangen og har hver gæst sted en lille skefuld babymad på deres tallerken. Har dem smage det at prøve at gætte hvilken mad det er. På deres ark papir, har gæsterne nedskrive antallet fra krukken og hvad smag, som de mener de smagning. Søde kartofler er normalt svært at identificere, så kan du få en krukke til at forsøge at narre alle. Være sikker på at have kameraet klar til ansigter alle vil gøre når smagning af babymad.

Mors talje

Denne ene er sjovt, hvis mor ikke er alt for følsomme over størrelsen af sin stadigt voksende talje. Få en rulle bånd og bede hver gæst til at trække ud så mange bånd, som hun mener, at det vil tage for at dække den mor-til-være ‘s talje. Afbrød båndet og prøve det omkring mom’s talje. Den gæt, der kommer tættest på det faktiske talje omkreds vinder.

Test Drive

Hvis det er en smuk dag, og du planlægger at have en baby brusebad uden for er dette et underholdende spil at spille. Konfigurere en forhindringsbane i gården, sætte en dukke i klapvognen og har hver gæst opstille forhindringsbane. Tid hver gæst, give dem en 5-sekunders straf for kollisioner og en diskvalifikation, hvis dukken falder ud af klapvognen. Hvem afslutter kurset i de hurtigste tid vinder.

Mange underholdende spil kan spilles på en baby brusebad. Bare vær sikker på at bringe kameraet til at optage alt sjovt for mor at nyde i mange år fremover.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.